Σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο η Σκεπαστή της Νεάπολης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια ανακοίνωση για την αναμόρφωση της Σκεπαστής της Νεάπολης έκρυβε η συνέντευξη τύπου για το παζάρι.

Ο Δήμαρχος Λάρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος οικονομικών Παναγιώτης Νταής, τόνισαν πως σκοπός του Δήμου είναι σε άμεσο χρονικό διάστημα να εκπονηθεί μελέτη για την μετατροπή της Σκεπαστής της Νεάπολης σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης θα είναι το 50% των εσόδων από το παζάρι και θα ανέρχεται σε πάνω από 300.000 ευρώ.

Μάλιστα θα υπάρξει συνεργασία και με την Ηelexpo ΔΕΘ η οποία έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε αυτό τον τομέα.

Η πρόθεση είναι η μελέτη να γίνει για ένα κλειστό χώρο με μηχανήματα ψύξης και θέρμανσης έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει διαφορετικού τύπου εκθέσεις.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2016/09/22/sigchrono-ekthesiako-kentro-i-skepasti-tis-neapolis-pano-apo-300-000-evro-o-proipologismos-tou-ergou/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.