Συνεχίζεται η χρηματοδότηση του Εργαστηρίου Ζωής του ΟΚΑΝΑ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, καθώς πριν την τυπική έναρξή του και παρουσία του σεβ. μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα, με τον σύμβουλο της πλειοψηφίας Αποστόλη Μπίλλη να αναδεικνύεται τυχερός και να παραλαμβάνει ως δώρο ένα χειροποίητο καραβάκι.

Ακολούθησαν ευχές από τους επικεφαλής των παρατάξεων για «καλή και δημιουργική χρονιά». Στο χαλαρό κλίμα της συνεδρίασης συνέβαλαν και εκπρόσωποι του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης του ΟΚΑΝΑ, οι οποίοι έδωσαν μία διαφορετική νότα στη συνεδρίαση. Με αφορμή την ομόφωνη απόφαση του Π.Σ. Θεσσαλίας να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της λειτουργίας του Εργαστηρίου, η πρόεδρος του Δ.Σ. Λίτσα Λιακούλη και το εκπαιδευτικό προσωπικό παρουσίασαν τις πλούσιες δράσεις του Εργαστηρίου, ενώ ευχάριστη νότα αποτέλεσε η ξαφνική είσοδος στην αίθουσα ενός εκπροσώπου του Οργανισμού, ντυμένος ως ταχυδρόμος, ο οποίος μοίρασε στους συμβούλους γράμματα που περιελάμβαναν ζωγραφιές και μικρές εκθέσεις μικρών παιδιών που απασχολούνται στο εργαστήρι, στην οδό Μανωλάκη. Ακολούθως, ο κάθε σύμβουλος διάβασε το γράμμα το οποίο παρέλαβε, ενώ σύσσωμο το Σώμα έδειχνε να απολαμβάνει τη σχετική διαδικασία.

Τέλος συγκροτήθηκε 4μελής διαπαραταξιακή Επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ.κ. Λαδόπουλο, Μπούτα, Λουφόπουλο και Ντούρο, η οποία θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στις αγροτικές κινητοποιήσεις, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.