Τσιαπλές: «Υπεύθυνη η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για τα προβλήματα στο μηχανολογικό Π.Ε Λάρισας»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Οδήγησαν σε αναβολή εξετάσεων υποψηφίων οδηγών

Προβλήματα στην διεξαγωγή των εξετάσεων για απόκτηση διπλώματος οδήγησης, μας κατήγγειλαν υποψήφιοι οδηγοί αυτοκινήτων και συγκεκριμένα την αναβολή 3 τουλάχιστον ημερών εξέτασης στην αίθουσα του μηχανολογικού της Π.Ε Λάρισας, λόγω της μη λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού, ακόμα και γιατί δεν υπήρξε μελάνη στα εκτυπωτικά μηχανήματα!

Μάλιστα πρόβλημα με αναβολή εξετάσεων υπήρξε και σε αίθουσα του παλιού κτηνιατρείου Λάρισας, στην οποία είχε αποφασιστεί να μεταφερθεί η διαδικασία εξετάσεων, γιατί και εκεί είχε πρόβλημα λειτουργία το κλιματιστικό!

Αυτή κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα, πέρα από την ταλαιπωρία υποψήφιων οδηγών, να έχει και οικονομικό αντίκτυπο, αφού αρκετοί έχασαν το μεροκάματο απουσιάζοντας από την εργασία τους και στο τέλος να μην καταφέρουν να δώσουν τις εξετάσεις και να μπουν ξανά στη σειρά.

«Η ευθύνη γι’ αυτά τα προβλήματα ανήκει στην περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, η οποία οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα για την οριστική επίλυσή τους» αναφέρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.