Με χορούς η τελετή λήξης της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΤΕΙ Θεσσαλίας

????????????????????????????????????

Mε πολύ κέφι και διάθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία η τελετή λήξης της 10ης Φοιτητικής Εβδομάδας Αθλητικών & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Η πλατεία πραγματικά γέμισε από Λαρισαίους που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα που σήμανε και το φινάλε της φετινής χρονιάς.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισµό από τον Πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθηγητή κ. Ξενοφώντα Σπηλιώτη. Στη συνέχεια ακολούθησε απολογισµός των Αθλητικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ΤΕΙ/Θ, από τον κ. Μπούτλα Γεώργιο, υπεύθυνο Φυσική Αγωγής, Παρουσίαση χορών από τα παιδιά του νηπιαγωγείου του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Παρουσίαση παραδοσιακών χορών Θεσσαλίας και Ηπείρου από τη χορευτική οµάδα του συλλόγου Βλάχων φοιτητών,παρουσίαση παραδοσιακών χορών του Πόντου από τη χορευτική ομάδα του συλλόγου Ποντίων φοιτητών,παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Κρήτης από τη χορευτική οµάδα του συλλόγου Κρητών φοιτητών,παρουσίαση παραδοσιακών χορών Μακεδονίας από τη χορευτική ομάδα φοιτητών του ΤΕΙ/Θ,επίδειξη Capoeira από φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΙ/Θ, διάφορες χορογραφίες.

Το πρόγραμμα έκλεισε με βράβευση φοιτητών/αθλητών στους Πανελλήνιους και Διατμηματικούς Αγώνες του ΤΕΙ/Θ.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.