Με… «ομάδες περιφρούρησης» και «φωτογράφους» το σημερινό συλλαλητήριο για την ΑΕΛ!

Μπαρούτι μυρίζει το κλίμα στη Λάρισα λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας στις 8 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της πόλης, με κύριο αίτημα την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η όλη κινητοποίηση έχει ξεκινήσει μέσα από το facebook εδώ και εβδομάδες, όμως μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και τις χθεσινές δηλώσεις του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια, λαμβάνει διαστάσεις.

Θυμίζουμε πως χθες στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Κούγιας προανήγγειλε… φωτογράφους που θα καταγράψουν όσους πιθανόν εκφραστούν υβριστικά εναντίον του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως «αν κάποιος βρίσει και έχεις τη φωτογραφία του και ηχητικό ντοκουμέντο θα μπορείς να προστατέψεις την προσωπικότητά σου…. Όταν σου κάνουν αυτό για να πουλήσεις αυτό είναι εκβιασμός… Δεν είναι ασύδοτοι οι πάντες… Θα εμφανισθούν με κουκούλες…».

Ήδη πάντως η απάντηση έχει δοθεί στο διαδίκτυο από τους διοργανωτές, που από την πλευρά τους εξέδωσαν «οδηγίες» προς τους επαγγελματίες φωτογράφους, σημειώνοντας ότι «ζητάμε από τους επαγγελματίες φωτογράφους που θα καλύψουν αύριο την μεγάλη συγκέντρωση της ΑΕΛ που θα λάβει χώρα στην πλ. Ταχυδρομείου στις 20.00 και με σκοπό την προστασία των συνοπαδών που θα λάβουν μέρος, να λαμβάνουν μακρινές λήψεις.
Σε διαφορετική περίπτωση, κάθε μια φωτογραφία που θα αντιλαμβάνεται η ομάδα περιφρούρησης ότι είναι κοντινή, θα θεωρείται ότι δεν λήφθηκε από επαγγελματία και θα επιλαμβάνεται ανάλογα…»

Ήδη πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, από την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας αναμένεται να ληφθούν αυξημένα μέτρα ενόψει της κινητοποίησης…

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/10/03/omades-perifrourisis-ke-fotografous-simerino-syllalitirio-gia-tin-ael/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.