«Μην του κάνεις Like, τον παρακολουθούν…» – Απίστευτη καταγγελία στη Θεσσαλία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια περίεργη καταγγελία, με φόντο ακόμη και τα… «Like» στο Facebook, δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Δημήτρης Παπαποστόλου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, το τελευταίο διάστημα δέχεται αρκετά τηλεφωνήματα από εκπαιδευτικούς, κυρίως αποσπασμένους που βρίσκονται για πρώτη φορά στη Λάρισα, οι οποίοι ζητούν πληροφορίες και συμβουλές για την επιλογή σχολικών μονάδων. Παράλληλα, όπως σημειώνει, πολλοί συνάδελφοί του παρακολουθούν τις ενημερωτικές αναρτήσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου που δημοσιεύει στο Facebook.

Εκείνο όμως που, σύμφωνα με τον ίδιο, του προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το τηλεφώνημα μιας αποσπασμένης εκπαιδευτικού, νέας στον νομό Λάρισας. Η συνάδελφος, όπως περιγράφει ο κ. Παπαποστόλου, του μετέφερε έκπληκτη ότι στο σχολείο της τη συμβούλεψαν να αποφεύγει να πατά «Like» στις αναρτήσεις του, καθώς, κατά τα λεγόμενά της, υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν τη δραστηριότητα γύρω από τις δημοσιεύσεις του «από μακριά». «Δεν το πιστεύω, κύριε Παπαποστόλου. Μου είπαν στο σχολείο να αποφεύγω να σας κάνω “Like” στις αναρτήσεις, γιατί παρακολουθούν τις αναρτήσεις σας από “μακριά”», είναι τα λόγια που, σύμφωνα με την ανάρτησή του, του μετέφερε η εκπαιδευτικός.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Λάρισας σημειώνει ότι γνωρίζει πως οι παρεμβάσεις και οι αναρτήσεις του παρακολουθούνται, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσει να δημοσιοποιεί όσα θεωρεί αληθή και να ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς, ακόμη κι όταν οι τοποθετήσεις του ενοχλούν. Κλείνοντας την ανάρτησή του με εμφανή δόση ειρωνείας, σχολίασε πως «τελικά καλά είναι να μου κάνουν “Like” μόνο οι συνταξιούχοι».

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.