Μήνυμα- γροθιά από Καρυστιανού: Και αν δεν μπορούμε να σας έχουμε αγκαλιά, μπορούμε να σας δικαιώσουμε

Δύο μητέρες που ζουν με μοναδικό σκοπό και στόχο την δικαίωση των παιδιών τους, της Μάρθης και της Κλαούντια που χάθηκαν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, συνεχίζουν δίχως να υπολογίζουν κανένα εμπόδιο που θα εμφανιστεί μπροστά τους και προχωρούν μπροστά.

Μαρία Καρυστιανού και Άλμα Λάτα συναντήθηκαν στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης «Έντεκα και Εικοσιένα» της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, το βράδυ της Παρασκευής, με τις δύο γυναίκες να μιλάνε για λίγη ώρα με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

«Ότι και να μας πουν, εμείς δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν τα παιδιά μας», αντάλλαξαν μεταξύ άλλων στη συζήτησή τους, τη στιγμή που πολλοί περίμεναν καρτερικά για να μοιραστούν δύο εμψυχωτικές κουβέντες στον αγώνα τους έως την τελική δικαίωση.

«ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ!»

«Και αν δεν μπορούμε να σας έχουμε αγκαλιά, μπορούμε να σας δικαιώσουμε. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ! Για πάντα στην ψυχή και στο μυαλό μας», έγραφε το μήνυμα της κα Καρυστιανού, λίγα λεπτά μετά κι αφού είδε την φωτογραφική έκθεση.

«Εσείς ήσασταν εκεί νύχτα και μέρα και με βροχή και με όλες τις συνθήκες. Ευχαριστούμε που αισθανθήκατε την ανάγκη να αποτυπώσετε με τις εικόνες που θα μείνουν για πάντα, αυτό το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη, ώστε εμείς οι υπόλοιποι σαφώς να μην ξεχνάμε τη έγινε εκείνο το βράδυ του Φλεβάρη, αλλά και να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην κοινωνία μας…», πρόσθεσε στην ομιλία της η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, απευθυνόμενη στον Σωτήρη Δημητρόπουλο.

Η Μαρία Καρυστιανού πάντως σε ερώτηση σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η δίκη ήταν ξεκάθαρη. «Δεν μας ενδιαφέρει να γίνει γρήγορα, αλλά εμείς να έχουμε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε», με το βλέμμα της να βλέπει μακριά, εκεί όπου η Μάρθη με την Κλαούντια, αλλά και τα υπόλοιπα θύματα θα βρουν δικαίωση για το έγκλημα των Τεμπών.

Πηγή: Larissanet.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.