Ο Θεσσαλός επιχειρηματίας που διεκδικεί «Όσκαρ γκαντεμιάς» (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πιθανότατα θα μπει στο «πάνθεον» των πιο άτυχων παικτών που έχουν περάσει από το τηλεοπτικό παιχνίδι “Deal” του Alpha και ίσως από όλα τα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Λαρισαίος πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας που διατηρεί ασιατικό εστιατόριο στο κέντρο της Λάρισας δεν μπορούσε να πιστέψει στην ατυχία του στο χθεσινό επεισόδιο του Deal, καθώς «κατάφερε» να φύγει από το παιχνίδι με κέρδος το 1 λεπτό.

Ο στόχος του ήταν να παίξει για να κερδίσει ένα αξιόλογο ποσό με το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει οικονομικά τους γονείς που όπως είπε έχουν εργαστεί πολύ σκληρά στη ζωή τους, όμως η τύχη δεν ήταν εξαρχής με το μέρος του.

Από πολύ νωρίς έχασε σχεδόν όλα τα μεγάλα ποσά του παιχνιδιού και όταν στο τέλος ήρθε η ώρα να ανταλλάξει το κουτί του ελπίζοντας ότι τουλάχιστον θα έφευγε με τα 250 ευρώ, ήταν άτυχος και εκεί αποχωρώντας τελικά με το μικρότερο ποσό.

Δείτε τα βίντεο:















Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.