Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΣΘΕΒ για την επίλυση προβλημάτων στις επιχειρήσεις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Αποτελεσματική διαχείριση και επίλυση προβλημάτων» την Πέμπτη 12 Μαΐου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στη χρήση εργαλείων διαχείρισης προβλημάτων αλλά και στον προγραμματισμό σχεδίων δράσης για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη από τα τμήματα πωλήσεων των επιχειρήσεων, προϊστάμενοι τμημάτων αλλά και εργαζόμενοι που θέλησαν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την επιχειρησιακή επικοινωνία.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου κα. Χριστοφή Βασιλική μετέδωσε τις γνώσεις της για το αντικείμενο ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφραστούν μέσα από παραδείγματα αλλά και να αλληλοεπιδράσουν μεταξύ τους μέσα από case studies.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.