Ποια πόλη της Θεσσαλίας θα…βράσει τις επόμενες ημέρες

Νέος καύσωνας από την επόμενη βδομάδα με το προγνωστικό μοντέλο windy να προβλέπει μέχρι και 45 βαθμούς Κελσίου την επόμενη Πέμπτη στη Χαλκίδα.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η παραπάνω πρόβλεψη για τον καιρό, θα είναι το πρώτο σοβαρό επεισόδιο καύσωνα. Σύμφωνα με την πρόγνωση για τον καιρό, η θερμοκρασία θα αυξάνεται από τη Δευτέρα όπου η θερμοκρασία στην Αττική θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου ενώ 38αρι θα σημειωθεί σε Χαλκίδα, 37 στη Λάρισα και 36 στη Λαμία.

Την Τρίτη η θερμοκρασία στις παράλιες περιοχές της Αθήνας θα φτάσει 36 βαθμούς Κελσίου, 41 βαθμούς στη Χαλκίδα, 40 στη Λάρισα, 39 στη Λαμία.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία αυτή αφορά τις παράλιες περιοχές. Συνεπώς η θερμοκρασία θα είναι 2-3 υψηλότερη στο κέντρο της Αθήνας. Ο υδράργυρος θα σημειώσει φετινό ρεκόρ, εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόγνωση στη Χαλκίδα με 41 βαθμούς, ενώ 40 θα φτάσει στη Λάρισα και 38 βαθμούς στη Λαμία.

Η Πέμπτη αναμένεται να είναι η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού με 45άρι στη Χαλκίδα. Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου θα δεχτεί το κέντρο της Αθήνας ενώ 43αρι δείχνει το προγνωστικό μοντέλο του windy για Λαμία και 41 βαθμούς στη Λάρισα.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.