«Πολλαπλασιαστική εκδήλωση για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας»

Την Παρασκευή 24/9/21 και ώρα 17:00 μμ (ώρα Ελλάδος), η ομάδα TALOS και το γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνoυν την πρώτη πολλαπλασιαστική εκδήλωση για τη διάδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού έργου «rAn» (Raising Awareness about Natural Disasters through the development of best practices and serious games).

Το έργο rAn στοχεύει στην Ευρωπαϊκή εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της, προωθώντας πρακτικές και εργαλεία που αφορούν την εξοικείωση παιδιών Δημοτικού με την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (Φωτιές, Σεισμοί, Πλημμύρες, Θύελλες).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και βιωματική εμπειρία των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών, με το περιεχόμενο και τους στόχους του έργου rAn καθώς και με τα αποτελέσματα κι εκπαιδευτικά προϊόντα που έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα. Στο τέλος της εκδήλωσης, θα χορηγηθεί σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Θα τηρηθεί το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της COVID-19. Για διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 6944965406 (Δρ. Σπύρος Κούριας). Πληροφορίες για το έργο rAn και τις δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιό του, βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://ranproject.eu

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.