Ραγκούσης-Κοντοτόλη: Το νέο ζευγάρι της Βουλής

Η Μαρίνα Κοντοτόλη αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών στα Τρίκαλα καταφέρνοντας με την πρώτη της εμφάνιση να εξασφαλίσει και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση τη βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας πίσω της, στη 2η θέση, έναν εν ενεργεία περιφερειακό σύμβουλο (Χάιδο) και στις θέσεις 3-4 δυο πρώην βουλευτές του κόμματος (Δριτσέλη-Σιμορέλη).

Μπαίνει στη Βουλή και θα ορκιστεί σε λίγες μέρες στο πλευρό του συντρόφου της Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος επίσης εκλέγεται στη Β΄ Πειραιώς και ο οποίος διακριτικά τη στήριξε στον αγώνα της τους προηγούμενους μήνες, ενώ για μερικές ώρες άφησε τη δικιά του προεκλογική καμπάνια για να βρεθεί στα Τρίκαλα και στο πλευρό της αγαπημένης του κατά την κεντρική της ομιλία, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Η ίδια Μαρίνα Κοντοτόλη, στις πρώτες της δηλώσεις ως βουλευτής πια σημείωσε:

“Το αποτέλεσμα των χθεσινών εθνικών εκλογών ήταν πολύ θετικό για τη Νέα Δημοκρατία. Θα ήθελα να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου, στην ηγεσία, στα στελέχη και τα μέλη της.

Την ίδια στιγμή το αποτέλεσμα για εμάς, για τον ΣυΡιζΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών και των δυνατοτήτων μας. Μπροστά μας όμως, έχουμε ένα και μοναδικό καθήκον να διορθώσουμε τα λάθη και να εξαλείψουμε τις αιτίες που μας οδήγησαν σε αυτό.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο μας, κ. Αλέξη Τσίπρα, θα δώσουμε τις μάχες που έρχονται, ώστε να διαψεύσουμε τα σχέδια όσων ονειρεύονται τη μονιμοποίηση της χθεσινής εικόνας των πολιτικών συσχετισμών.

Εγώ προσωπικά ως Μαρίνα Κοντοτόλη διακατέχομαι από μία απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλες και όλους τους συμπολίτες μας που μου έκαναν τη μέγιστη τιμή να με εκλέξουν βουλευτή Τρικάλων.

Όπως έκανα πάντοτε στη ζωή μου και όπως ανακοίνωσα και καθ´ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, θα δώσω όλο μου τον εαυτό, προκειμένου να υπηρετήσω τους στόχους των συμπολιτών μας στα Τρίκαλα, τη Φαρκαδόνα, την Πύλη, την Καλαμπάκα, καθώς και τα χωριά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου.
Είμαι και θα παραμείνω πάντα εδώ, πάντα μαζί σας.

Μαρίνα Κοντοτόλη”.

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.