Σκηνές πανικού στην κεντρική πλατεία της Λάρισας – Μητέρα έχασε το παιδί της

Πανικός υπήρξε λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ στη Κεντρική πλατεία της Λάρισας όταν μητέρα 8χρονου παιδιού συνειδητοποίησε ότι το έχασε.

Η μητέρα του 8χρονου μπήκε σε γνωστό ταχυφαγείο στην πλατεία και συγκεκριμένα στα Goody’s προκειμένου να παραγγείλλει φαγητό, στο ταμείο μόλις πλήρωσε, συνειδητοποίησε ότι το παιδί δεν ήταν δίπλα της.

Τότε άρχισε να φωνάζει πανικοβλημένη, ότι χάθηκε το παιδί της. Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι στο κατάστημα, από τους υπαλλήλους μέχρι τους πελάτες. Βγήκαν έξω στην πλατεία μαζί με την μητέρα και όλοι μαζί, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων από το διπλανό πολυκατάστημα Public και τους περαστικούς, επιδόθηκαν στο …κυνήγι του μικρού, προσπαθώντας το εντοπίσουν.Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία επίσης άρχισε να ψάχνει τον μικρό. Τελικά όπως εξακριβώθηκε λίγο αργότερα η …αφηρημένη μητέρα μπήκε στο κατάστημα για να παραγγείλει χωρίς το παιδί της το οποίο είχε …ξεχαστεί στην πλατεία.

Ο 8χρονος μόλις συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του δεν ήταν δίπλα του, άρχισε να την ψάχνει ρωτώντας περαστικούς. Τελικά το παιδάκι από μόνο του, αποφάσισε να απευθυνθεί σε έναν οδηγό λεωφορείου. Του είπε ότι χάθηκε και πως έψαχνε την μητέρα του και τον παρακάλεσε να τον πάει σπίτι του.

Τελικά ύστερα από λίγα λεπτά βρέθηκε με την μητέρα του χάρη στην συνδρομή όλων και η …περιπέτεια του μικρού είχε, ευτυχώς αίσιο τέλος και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, κυρίως χάρη στην ωριμότητα και την εξυπνάδα του ίδιου του παιδιού.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.