Σκύβουν όλοι μαζί πάνω από τον Όλυμπο για την τουριστική προώθηση της περιοχής

Η παρουσίαση του νέου πόρταλ για την ανάδειξη του Ολύμπου, έγινε σήμερα το μεσημέρι στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό με την παρουσία των Δημάρχων Αγιάς Αντ. Γκουντάρα, Ελασσόνας Ν. Γάτσα, Τεμπών Γ. Μανώλη και τον Πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ Λ. Φουρκιώτη.

Στο επίκεντρο ο Όλυμπος και η τουριστική προώθηση της περιοχής, όπου και εστίασαν στις δηλώσεις τους, περιφερειάρχης και δήμαρχοι.

«Έχουμε αναβαθμίσει και συντηρήσει όλα τα ιστορικά μνημεία έχοντας εξασφαλίσει και καλή προσβασιμότητα. Σήμερα παρουσιάζουμε τον Όλυμπο και τις παραολύμπιες περιοχές και μάλιστα οι κορυφές κρύβουν το δέος των Θεών που τις επέλεξαν για κατοικία τους…», δήλωσε ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός.

Από την πλευρά του ο κ. Ν. Γάτσας επισήμανε: «Χαιρόμαστε που μέσα από την ΑΕΝΟΛ, μπορούμε να συνεργαστούμε και με τους δήμους Αγιάς και Τεμπών για να παρουσιάσουμε και να προβάλουμε το τουριστικό προϊόν. Ο Όλυμπος μάλιστα συνδέει και τις περιοχές που είναι αρκετά αξιοποιημένες ήδη όπως τα παράλια σε Αγιά και Τέμπη».

Ο Α. Γκουντάρας σημείωσε πως: «Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά με κέντρο τον Όλυμπο που αποτελεί ένα πολύ δυνατό brand name και προσπαθεί να αναδύξει τις ομορφιές του τόπου μας».

Τέλος ο Γ. Μανώλης υπογράμμισε: «Έχουμε το πανέμορφο μέρος της κοιλάδας των Τεμπών. Πρέπει να στηρίξουμε την περιοχή και να την ανεβάσουμε με την βοήθεια πάντα της Περιφέρειας, άλλωστε ο περιφερειάρχης είναι πάντα πρωτοπόρος σε αυτά τα πράγματα».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Δείτε φωτογραφίες:

      

 

Πηγή: onlarissa.gr 
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.