Στη Λάρισα η Έλενα Παπαρίζου

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, η μοναδική Έλενα Παπαρίζου, η «Number one» diva της pop, θα δημιουργήσει το πιο όμορφο πάρτι για τους πιστούς θαυμαστές της, στις συναυλίες που θα δώσει σε όλη τη χώρα.

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ θα βρεθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου και ώρα 21.30.

Η δημοφιλής pop star, που με κάθε της εμφάνιση αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της, σταθερή στο ραντεβού της με το κοινό της, ετοιμάζει και για φέτος το καλοκαίρι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές.

Η Έλενα Παπαρίζου, διαγράφοντας εδώ και χρόνια λαμπρή καριέρα με αμέτρητα επιτυχημένα hits, τόσο με το έμφυτο ταλέντο της όσο και το επικοινωνιακό της χάρισμα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες και προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Πάντα λαμπερή, δυναμική, αυθεντική, αυθόρμητη και με μοναδική παρουσία, καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στη σκηνή να εντυπωσιάζει!

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες που σε συνδυασμό με το ανεπιτήδευτο σεξαπίλ της και την πηγαία ενέργειά της δίνει το δικό της στίγμα στην αληθινή διασκέδαση. Κάτι που θα κάνει και αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι με την πιο διαλεκτή, αληθινή pop star, Έλενα Παπαρίζου!
Θα λείψει κανείς;

Προπώληση:

www.ticketservices.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.