Στη Λάρισα σήμερα η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Κουρέτα

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του δίνει ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτας σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Διβάνι» στη Λάρισα (δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο της πόλης).

Ο Δ. Κουρέτας και οι υποψήφιοι περιφερειακού σύμβουλοι της «Πρωτοβουλίας» καλούν τους πολίτες σε μια ξεχωριστή ευκαιρία επικοινωνίας, ώστε να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τους στόχους του Συνδυασμού και προσωπικά του κ. Κουρέτα, για την περιοχή της Θεσσαλίας.

Είναι ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μέτρα για την καλύτερη απόδοση της γεωργικής παραγωγής και της αγροδιατροφής σε πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, μέτρα για την ενίσχυση του εναλλακτικού τουρισμού, για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την ανάδειξη της εγχώριας πολιτιστικής κληρονομιάς!

«Η πρωτοβουλία περνάει πλέον στους Θεσσαλούς πολίτες! Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη από τα μέλη της Πρωτοβουλίας και συνιστά για εκείνους μεγάλη τιμή» κλείνει η σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.