Στιγμές τρόμου για Λαρισαία – Δέχτηκε επίθεση από άγνωστο

Σε κατάσταση σοκ από χθες το βράδυ κοπέλα στη Λάρισα η οποία δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άντρα σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 2.30 π.μ., ξημερώματα Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, τέρμα Ιουστινιανού, με Σεφέρη.

Ο άγνωστος άνδρας σύμφωνα με την περιγραφή της κοπέλας, είναι «μετρίου αναστήματος, μέχρι 1.70μ., αδύνατος, μελαμψός, πιθανόν Έλληνας,30-35 χρονών. Φορούσε τζιν ανοιχτόχρωμο παντελόνι και μαύρη μπλούζα με γράμματα».

Η κοπέλα δέχτηκε επίθεση και σύμφωνα με τις κινήσεις του βάσει της μαρτυρίας της, φάνηκε πως είχε ως σκοπό του τον βιασμό και όχι την ληστεία.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της ίδιας στο onlarissa.gr, επέστρεφε από εστιατόριο στο Φρούριο μαζί με δύο φίλες της και στον δρόμο, συγκεκριμένα στην 23ης Οκτωβρίου αντιλήφθηκαν ότι τις παρακολουθούσε ο συγκεκριμένος, άγνωστος σε εκείνες, άντρας, από το απέναντι πεζοδρόμιο. Σε κάποια στιγμή ο άνδρας τις προσπέρασε, αλλά σε κοντινή πάντα απόσταση από εκείνες. Όταν οι δύο κοπέλες νωρίτερα στην διαδρομή τους γύρισαν σπίτι τους, η τρίτη που έμενε λίγο πιο κάτω προσπάθησε να μπει στην πολυκατοικία της και τότε, είδε τον άγνωστο να πετάγεται από τις φυλλωσιές στην απέναντι πολυκατοικία και να τρέχει προς το μέρος της κοιτάζοντάς την αγριεμένος, σύμφωνα με την μαρτυρία και με θυμό.

Λίγο πριν κλείσει η πόρτα της εισόδου ο άγνωστος κατάφερε να την ανοίξει με ορμή, αυτή χτύπησε την γυναίκα στο μάτι, ωστόσο εκείνη βρήκε την ψυχραιμία να κρατήσει αντίσταση με όλη της την δύναμη και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί σε βοήθεια δυνατά.

Με το άκουσμα των κραυγών της κατέβηκε ο σύζυγός της και ένοικοι της πολυκατοικίας, με τον άγνωστο άντρα να τρέπεται σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία που κατέφτασε άμεσα και η οποία «όργωσε» την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου και μάλιστα κλήθηκε για αναγνώριση δύο ατόμων, χωρίς όμως να έχει ντοπιστεί ως στιγμής ο άγνωστος άνδρας.

Η ίδια η κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση επέλεξε μάλιστα να κοινοποιήσει το συμβάν μέσω facebook, από λογαριασμό στενού της προσώπου, διότι η ίδια δεν διαθέτει λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια και ζητάει από τους συμπολίτες μας αν έχουν κάτι υπόψη τους για το συμβάν ή για τον άγνωστο, να απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι κάτω από την συγκεκριμένη κοινοποίηση, υπάρχουν κι άλλα σχόλια που επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι αρκετά επικίνδυνη τη νύχτα, λόγω του ότι συχνάζουν περίεργοι τύποι αργά το βράδυ, κυρίως σε εγκαταλελειμμένα σπίτια που υπάρχουν στην περιοχή.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.