Στο 70% η πληρότητα στη λίμνη Πλαστήρα ενόψει τριημέρου

Δεν θα δυσκολευθεί ιδιαίτερα να βρει κατάλυμα όποιος αποφασίσει την τελευταία στιγμή να κατευθυνθεί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Καλό όμως θα είναι να κλείσει ένα από τα δωμάτια που απομένουν γιατί συνεχίζει να υπάρχει ζήτηση.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με όσα είπε στο KarditsaLive.Net ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών της περιοχής κ. Δημήτρης Γαλαγάλας, η πληρότητα στα καταλύματα ανέρχεται στο 70% περίπου και θα υπάρξει, σύμφωνα με την ζήτηση, μία μικρή αλλά όχι εντυπωσιακή άνοδος του ποσοστού.

Πιθανότατα το ότι δεν έχουμε φθάσει σε μεγαλύτερο βαθμό πληρότητας να οφείλεται κατά ένα μέρος και στο γεγονός ότι το σαββατοκύριακο του τριημέρου απέχει δύο εβδομάδες από τις εκλογές που προηγήθηκαν και τρεις από αυτές που έπονται. Πράγμα που βάζει “φρένο” στις επιπλέον μετακινήσεις.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μέρες που προτιμώνται απ’ όσους έκλεισαν δωμάτια είναι κυρίως το Σάββατο και η Κυριακή. Λιγότεροι είναι οι επισκέπτες της Παρασκευής και ακόμα λιγότεροι όσοι θα παραμείνουν και το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος.

Πηγή: KarditsaLive.Net

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.