Τα 400 εκατ. ευρώ προσεγγίζει η αξία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Επενδύσεις άνω των 140 εκατ. ευρώ προγραμματίζει για την πενταετία 2020-2024 η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στη «Ν» ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Λεωνίδας Μπακούρας, ώστε σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα να αυξηθούν πάνω από 19% τόσο η διείσδυση του φυσικού αερίου όσο και οι διανεμηθέντες όγκοι καυσίμου στις περιοχές αδείας της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ. Μπακούρα, οι ισχυρές αυτές προοπτικές, σε συνδυασμό με την παρακαταθήκη από την ήδη επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, διασφαλίζουν τη δημιουργία αξίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η οποία -με βάση αντικειμενικά κριτήρια και διεθνώς αποδεκτές πρακτικές εταιρειών διανομής- προσεγγίζει τα 400 εκατ. ευρώ.

Το ποσοστό διείσδυσης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στις περιοχές της αδείας της ξεπερνά το 62% του πληθυσμού. Πώς πετύχατε αυτή την επίδοση;

«Βασικός στόχος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ήταν να πάει το φυσικό αέριο σε κάθε πολίτη και επιχείρηση της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αυτό το πετύχαμε χάρη στη σταθερή προσήλωση στο πρόγραμμα ανάπτυξης, στις μεγάλες επενδύσεις στην επέκταση των δικτύων, αλλά και στη συστηματική επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. Καθοριστικό επίσης ρόλο έπαιξαν η αποτελεσματική και σταθερή διοίκηση, η στενή συνεργασία με τους φορείς, τις αρχές και τους δήμους, που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη ανάπτυξη του δικτύου. Όλα αυτά μας επέτρεψαν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, που είναι για εμάς το μεγαλύτερο κέρδος. Η επιτυχία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ έγκειται στο ότι ικανοποιεί ταυτόχρονα τόσο τους καταναλωτές και τους χρήστες διανομής όσο και τους μετόχους και το προσωπικό της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.