Τα «ευχαριστώ» του Ευάγγελου Φαλάρα

Αποχωρώντας από τη θέση του διοικητή πυροσβεστικών δυνάμεων Θεσσαλίας και αναλαμβάνοντας ως Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματας τη θέση Συντονιστή Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας στη Λαμία, ο κ. Ευάγγελος Φαλάρας αναφέρει:

«Ένα ακόμη κεφάλαιο, στην πυροσβεστική μου διαδρομή, κλείνει σήμερα με την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος, και την μετακίνησή μου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη θέση του Συντονιστή Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Στα δύο αυτά χρόνια που ηγήθηκα των πυροσβεστικών δυνάμεων Θεσσαλίας, κληθήκαμε και αντιμετωπίσαμε επιτυχώς σεισμό, πλημμύρες, δασικές και αστικές πυρκαγιές, ορειβατικά, βιομηχανικά και οδικά ατυχήματα.

Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ την Ηγεσία του Σώματος για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, τους περισσότερους από 1200 συνεργάτες μου, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, πυροσβέστες, πενταετείς, εποχικούς, εθελοντές και πολιτικό προσωπικό που αγόγγυστα και αμέριστα εργάστηκαν για να προστατεύσουν τη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας, σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες και εθελοντές της Θεσσαλίας, τους επικεφαλής και τα στελέχη των φορέων που επέδειξαν συνεργασία, κατανόηση και αυταπάρνηση για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες των επιχειρήσεων που κληθήκαμε να διαχειριστούμε.

Τελευταίους, αλλά όχι έσχατους, θέλω να αποδώσω τα εύσημα στους εκπροσώπους των μέσων επικοινωνίας, για την αμεσότητα, την αντικειμενικότητα και την υπομονή, που επέδειξαν απέναντι σε όλους εμάς που κάτω από την πίεση των συμβάντων, δεν τους διευκολύναμε, όσο θα θέλαμε, στο λειτούργημά τους καθώς επίσης στους συνεργάτες μου, στο επιτελείο της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας, για την καθημερινή υπομονή, επιμονή, καρτερικότητα και εργατικότητά τους.

Στον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας εύχομαι ολόψυχα, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.