Τα Φάρσαλα ξεφάντωσαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς (φωτογραφίες)

Ο άστατος καιρός και τη βροχόπτωση που ξεκίνησε με την έναρξη του καρναβαλιού στα Φάρσαλα όχι μόνον δεν πτόησε τους καρναβαλιστές αλλά και το πλήθος παρευρισκόμενων, αλλά τους έδωσε το κίνητρο να ξεφαντώσουν ακόμη περισσότερο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής!

Το Φαρσαλινό Καρναβάλι το οποίο έχει επιστρέψει από πέρυσι δυναμικά και πλέον αποτελεί θεσμό για την επαρχία, είχε ζωντάνια, χρώμα, παλμό, σάτιρα και απέδειξε πως το μυστικό για μία επιτυχημένη εκδήλωση είναι πάντα η καλή διάθεση όσων συμμετέχουν σε αυτή!

Την έναρξη του καρναβαλιού κήρυξε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ενώ ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Χαϊδάς σκόρπισε γέλιο με τις ατάκες του, παρουσιάζοντας την παρέλαση.

Μία παρέλαση στην οποία έλαμψε η βασίλισσα Βάσω Μαντζιανίκα, αλλά και ο καθένας από τους συμμετέχοντες στα γκρουπ που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο τέλος της παρέλασης έλαβαν χώρα οι βραβεύσεις από τον Δήμαρχο κ. Μάκη Εσκίογλου, τον βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ. κ.. Χρήστο Καπετάνο, την Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και αυτοδιοικητικούς.

Ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι με τον dj Βασίλη Αλεξανδρή στο κέντρο της πόλης το οποίο έσφυζε από ζωή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Φαρσαλινό Καρναβάλι του 2025!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.