Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ήταν ο τυχερός στην κοπή πίτας της ΠΕΔ Θεσσαλίας, αφού κέρδισε το φλουρί με δώρο που του πρόσφερε ο Πρόεδρος Θανάσης Νασιακόπουλος.
Η εκδήλωση έγινε μετά την συνεδρίαση του απερχόμενου Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας χθες Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην Λάρισα, στην οποία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πύλης ως μέλος του Δ.Σ. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ στην εισήγησή αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε ένα απολογισμό της θητείας του Δ.Σ. τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από την διαχείριση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς την Κεντρική Εξουσία.
Οι εκλογές της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στην Λάρισα.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































