Θα τα ρίξει στον διευθυντή που σκοτώθηκε στο τροχαίο ο επιθεωρητής από τον Βόλο;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, αναμένεται να απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή για την τραγωδία στα Τέμπη ο επιθεωρητής του ΟΣΕ Λάρισας. Στην απολογία του ο επιθεωρητής στη Λάρισας θα αποδώσει την τελική έγκριση στον υπεύθυνο του ΟΣΕ, ο οποίος είναι ο άνδρας που πέθανε στα Νότια Προάστια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σύμφωνα πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, ο επιθεωρητής είπε «εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο απλά τοποθετούσα τους νέους σταθμάρχες σε νυχτερινές βάρδιες. Είχα βάλει τον συγκεκριμένο σταθμάρχη στην τέταρτη εβδομάδα. Δεν είχα καμία ενημέρωση πως υπήρξε πρόβλημα στη βάρδια, σύμφωνα με τις κυκλικές βάρδιες».




Ο επιθεωρητής θα αναφέρει επίσης, πως εκείνος πρότεινε αλλά δεν όρισε τις βάρδιες, τις οποίες όρισε ο σταθμάρχης που πέθανε προ μερικών ημερών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.