Θεσσαλία: Δύο τραυματισμένοι αγρότες από επιθέσεις αγριογούρουνων

φωτογραφία αρχείου

Αγέλες από αγριογούρουνα συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στα Τρίκαλα. Τα ζώα τραυμάτισαν δύο αγρότες, μέσα σε ένα διήμερο.

Δύο περιστατικά με αγέλες αγριογούρουνων, τα οποία τραυμάτισαν διερχόμενους αγρότες συνέβησαν το προηγούμενο διήμερο στα Τρίκαλα. Το πρώτο συνέβη στο Ζάρκο, όπου αγρότης τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ στο δεύτερο περιστατικό στην Πηνειάδα, ένας αγρότης που επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, παρασύρθηκε από αγέλη αγριογούρουνων με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Και τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν το πρωί. Στο Ζάρκο αγρότης που πήγε να βάλει μπροστά το μοτέρ για να ποτίσει τις καλλιέργειες του, κοντά στον Πηνειό ποταμό, βρέθηκε αντιμέτωπος με αγέλη από αγριογούρουνα, τα οποία τον τραυμάτισαν ελαφρά, ευτυχώς, στο χέρι.

Στο δεύτερο περιστατικό στην Πηνειάδα, αγρότης που κατευθυνόταν με την μηχανή του στα χωράφια του παρασύρθηκε από την αγέλη με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι η πρώτη φορά που αγέλες από αγριογούρουνα προκαλούν ζημιές και προβλήματα, ενώ κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί και στην αρμόδια διεύθυνση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να ληφθούν μέτρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.