Θρήνος για τον 27χρονο Θεσσαλό που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Θλίψη επικρατεί στη χώρα μας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη η ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, με τραγικό απολογισμό πέντε νεκρούς και δεκατρείς τραυματίες.

Τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έναν υπαξιωματικός και δύο νοσηλεύτριες, μαζί με άλλα δύο αδέλφια που ήταν διερμηνείς, «έχασαν» τη ζωή του χθες, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, με τη θλιβερή είδηση να επιβεβαιώνεται την Δευτέρα, από το ΓΕΕΘΑ.

Ο 27χρονος Γιώργος Βούλγαρης, υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων με καταγωγή από το Μουζάκι της Καρδίτσας είναι –μαζί με τις αξιωματικούς, Γλυκερία Μεμεκίδου και Ευαγγελία Ανδρεαδάκη, όπως και τα παιδιά του Προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης, Κανάκη Μανδαλιού, τον Φίλιππο και την Άντζελα– μεταξύ των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος έξω από τη Ντέρνα της Λιβύης.

Συγκλονίζει ο πατέρας 27χρονου θύματος – «Γιατί έχασα το παιδί μου;»

Ο πατέρας του υπαξιωματικού μίλησε στο MEGA για τον γιο του που έχασε τόσο άδικα εν ώρα καθήκοντος.

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό έχει 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει αν ήταν η πρώτη φορά, αλλού πήγε. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία, πήγε σε πολλά κράτη.

Χτες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα “μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία. 27 χρονών ήταν παντρεμένος. Τι άλλο να σας πω; Γιατί έχασα το παιδί μου; Δεν υπάρχει άλλο κάτι…», ανέφερε συγκεκριμένα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.