Το αστικό «σφήνωσε» σε παράνομα σταθμευμένο όχημα και δεν μπορούσε να στρίψει!

Η κατάσταση με το παράνομο παρκάρισμα στη Λάρισα πραγματικά έχει παραγίνει. Καθημερινά καταγράφονται πολλά περιστατικά στην κυκλοφοριακή «ζούγκλα» της Λάρισας.

Αυτό όμως που κατέγραψε σήμερα ο φακός του onlarissa.gr είναι χαρακτηριστικό της χαοτικής κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της πόλης.

Το λεωφορείο που βλέπετε κινούνταν στην Κύπρου και στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος περίμενε στο κόκκινο φανάρι για να στρίψει στη Μανωλάκη. Δεξιά του, είχε «καβαλήσει» παράνομα το πεζοδρόμιο το αυτοκίνητο που βλέπετε. Έτσι όταν άναψε πράσινο και το λεωφορείο ξεκίνησε, σφήνωσε το πίσω μέρος του στο παράνομα παρκαρισμένο όχημα και δεν μπορούσε να στρίψει. Μάλιστα απέναντι όπως βλέπετε στην φωτογραφία ένα άλλο παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο εμπόδιζε την κίνηση του λεωφορείου.

Ο οδηγός του αστικού για λίγα λεπτά χρειάστηκε να κάνει πολλές μανούβρες μπρος- πίσω με το βαρύ όχημα, προκειμένου να το «ξεκολλήσει» και να συνεχίσει την πορεία του.

Αυτή είναι η εικόνα μιας πόλης που πολλές φορές λέει ότι θέλει να αλλάξει, αλλά μάλλον αρνείται να κόψει τις… κακές της συνήθειες!

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/04/04/h-zougkla-tou-kentrou-tis-larisas-astiko-sfinose-se-paranoma-stathmevmeno-ochima-ke-den-borouse-na-stripsi/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.