Το νέο «mission impossible» έχει… άρωμα Λάρισας

Έχοντας ένα βιογραφικό με συμμετοχές σε κορυφαίες χολιγουντιανές ταινίες που πολλοί θα ζήλευαν, ο Λάμπρος Καλφούτζος συμμετείχε και στο τελευταίο «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» με τον Τομ Κρουζ.

Με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Ιουλίου, ο Λαρισαίος ηθοποιός μιλά για τη νέα του αυτή εμπειρία, αλλά και για το «Back in Action», την ταινία που επίσης συμμετείχε και θα προβληθεί από τη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix.

 

Είμαστε λίγο πριν το πολυαναμενόμενο νέο mission impossible. Συμμετείχες σε αυτό. Μίλησέ μου για το ρόλο αλλά και για τις εντυπώσεις…

Η ταινία αναφέρεται σε μια ακόμη επικίνδυνη αποστολή του Tom Cruise. Παλεύει να σώσει ένα ιδανικό που δεν υπάρχει. Αυτός κ η ομάδα του πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί όλη την ανθρωπότητα αν πέσει σε λάθος χέρια. Με τον έλεγχο του μέλλοντος και τη μοίρα του κόσμου να διακυβεύεται, ξεκινά ένας θανατηφόρος αγώνας σε όλο τον κόσμο. Αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, παντοδύναμο εχθρό, ο Ίθαν αναγκάζεται να σκεφτεί ότι τίποτα δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία από την αποστολή — ούτε καν οι ζωές εκείνων που ενδιαφέρεται περισσότερο. Ήρθε η ώρα να επιλέξει πλευρά. Αυτή η αποστολή ίσως θα του κοστίσει κάτι παραπάνω.  Υποδύομαι έναν πράκτορα του FBI σε μία  σκηνή κατά την οποία γίνεται κάποια συναλλαγή με απόρρητα έγγραφα.

Θα είναι το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι στιγμής;

Πρέπει να την δείτε, από τις καλύτερες κατά την γνώμη μου, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και για το 2ο μέρος.

Ο Τομ Κρουζ, όχι άδικα, έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο ριψοκίνδυνος ηθοποιός του Χόλυγουντ. Υπάρχει ταβάνι τελικά σε αυτά που υλοποιεί;

Χωρίς καμία αμφιβολια ναι, θα το καταλάβετε όταν δείτε την ταινία. Η καλύτερη σκηνή είναι πιστεύω με την μοτοσυκλέτα στην άκρη του γκρεμού οπού κατασκευάσανε μια πιστά μοτοκρός με άλματα περίπου 25 μέτρα, γυρίστηκε 6 φορές μέχρι να βγει το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν το μεγαλύτερο σταντ της ταινίας. Του πηρέ πάνω από ένα χρόνο με άλματα βάσης και προχωρημένη εκπαίδευση πτώσης με αλεξίπτωτο.

Συμμετείχες και σε μία ακόμη ταινία στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix. Θέλω να μου μιλήσεις και γι’ αυτή τη συνεργασία…

Το Back in Action είναι μια επερχόμενη κωμωδία δράσης σε σκηνοθεσία Seth Gordon από σενάριο που έγραψε μαζί με τον Brendan O’Brien και πρωταγωνιστούν οι Jamie Foxx, Cameron Diaz, Kyle Chandler και Glenn Close. Ο δικός μου ρόλος μου ”Chuck Goon” διαδραματίζεται σε μια Art Gallery με τον ηθοποιό Kyle Chandler όπου διεξάγεται μια ληστεία. Η σκηνή αυτή γυρίστηκε στον 9ο όροφο της Tate Gallery στο Λονδίνο. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και είχα την τύχη να γνωρίσω τον ταλαντούχο ηθοποιό Kyle Chandler (φωτογραφια), θέλει να έρθει πάρα πολύ στην Ελλάδα και ελπίζει να το καταφέρει σύντομα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Πηγή: onlarissa.gr 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.