Το παραμυθένιο σκηνικό που βρίσκεται στην Θεσσαλία που μοιάζει βασίλειο νεράιδων και ξωτικών

Οι καταρράκτες με το παραδοσιακό πέτρινο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς δημιουργούν ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό. Βρίσκονται λίγο έξω από την Πύλη Τρικάλων κι αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών αλλά και των Τρικαλινών που τα τελευταία χρόνια το επιλέγουν για να κάνουν δροσερές βουτιές.

Το τοπίο μοιάζει με βασίλειο νεράιδων και ξωτικών. Το μονότοξο γεφύρι έχει μήκος 26 μέτρα και ύψος 10 μέτρα, ενώ οι καταρράκτες, η βλάστηση και τα βράχια δημιουργούν μια ατμόσφαιρα εξωπραγματική. Μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από τις εικόνες κάποιου παραμυθιού.

Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει να βουτήξετε στα νερά του ποταμού σας το προτείνουμε ως μία μοναδική εμπειρία. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και μπορεί να σας τρομάξει λίγο η θερμοκρασία στην πρώτη επαφή αλλά μόλις προσαρμοστεί το σώμα η βουτιά είναι απολαυστική.

Ανάλογα με τη θέση του ήλιου τα παιχνιδίσματα του φωτός δημιουργούν ιδανικές προϋποθέσεις για να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες. Άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε στους καταρράκτες στο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς και να μην βγάλετε selfie.

Πηγή: trikalaview.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.