Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών φιλοξενεί το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής

Από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φιλοξενεί στο νέο του κτήριο, στο Πεδίον Άρεως, το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής (PCI 2021), το οποίο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο κατά το διάστημα 26-28 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου στην επίσημη ιστοσελίδα.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Μάλιστα, ελκύει, τα τελευταία χρόνια, διεθνή συμμετοχή και φέτος αποδέχθηκε 90 (πλήρους και σύντομου μεγέθους) εργασίες μετά από διαδικασία κρίσης. Οι εργασίες αυτές καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της πρόσφατης έρευνας στη θεωρία, την πρακτική εφαρμογή και τη βιομηχανία της Επιστήμης των Υπολογιστών και των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Προσκεκλημένοι Διακεκριμένοι Ομιλητές στη φετινή διοργάνωση θα είναι ο Καθηγητής Ηλίας Χούστης, ομότιμος καθηγητής των Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Purdue (ΗΠΑ), και ο Καθηγητής Άντυ Κορονιός, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου South Australia και Διευθύνων Σύμβουλος της ερευνητικής κοινοπραξίας πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων και βιομηχανίας SmartSat CRC (Aυστραλία).

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου και πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://pci2021.uth.gr/.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.