Βασιλειάδης από Λάρισα: «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα δώσει ρεαλιστική ελπίδα στο λαό…»

Στην αλλαγή σελίδας της χώρας που μπορεί να εγγυηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου  ο αν. γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Βασιλειάδης. Ο κ. Βασιλειάδης πραγματοποιεί επίσκεψη στη Λάρισα σήμερα, όπου εκτός των άλλων θα βρίσκεται στα εγκαίνια – έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου (Πάτροκλου 2 και Παπαναστασίου). Στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Του Λάμπρου Αναγνωστόπουλου

Ο κ. Βασιλειάδης ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος, όπως είναι λογικό, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τονίζοντας ότι «κάθε μέρα που περνάει η χώρα βρίσκεται κοντά στη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που έχει ανάγκη». Συνέχισε κάνοντας λόγο για πλήρη απαξίωση σε σημείο επικινδυνότητας των δημόσιων υποδομών από την Κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία όπως είπε ήταν και παραμένει αδιάφορη για τα προβλήματα του κοινωνικού ιστού.

 

Επισήμανε επίσης ότι αποτελεί ευχάριστο πονοκέφαλο ο αποκλεισμός υποψηφίων από τα ψηφοδέλτια γιατί όλα τα στελέχη είναι άξια. «Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έρχεται να καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου και εκφράζεται επάξια μέσω των ψηφοφόρων. Το πρόγραμμά μας θα δώσει ρεαλιστική ελπίδα στο λαό…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην πρώτη ερώτηση που απηύθυνε το larissanet.gr, σχετικά με την δυσπιστία των νέων απέναντι στα πολιτικά κόμματα, ο κ. Βασιλειάδης απάντησε πως τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προβληματίζει συνολικά η νέα γενιά. «Οι νέοι μας βιώνουν συνεχείς ματαιώσεις κι ένα αβέβαιο αύριο. Εμείς σ’ αυτούς τους ανθρώπους απευθυνόμαστε με ειλικρίνεια. Υπάρχουν δυο δρόμοι: ο νεοφιλελεύθερος δρόμος του Κυρ. Μητσοτάκη που τους έχει φτάσει σε δύσκολη κατάσταση και ο δικός μας ο δρόμος, που αφορά το σύνολο της κοινωνίας. Όλοι μαζί και κανένας αποκλεισμένος στο αύριο που θέλουμε να σχεδιάσουμε, είναι το σύνθημά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βασιλειάδης, έχει υπάρξει επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, από τις 5 Νοεμβρίου του 2016 έως τις 9 Ιουλίου 2019, υφυπουργός Αθλητισμού. Στη δεύτερη ερώτηση που του απηύθυνε το larissanet.gr, σχετικά με την αύξηση των περιστατικών οπαδικής βίας στη χώρα μας, απάντησε ότι η οπαδική βία αναλύεται με όρους κοινωνικούς. «Όταν η νέα γενιά δεν έχει καμία ελπίδα για το αύριο, τότε βρίσκει δυστυχώς έδαφος η βία. Το υπάρχον οικονομικό σύστημα γεννάει αυτά τα αποτελέσματα», τόνισε.

Ακόμη, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν τον προβληματίζει η οποιαδήποτε ενδεχόμενη αποστροφή του κλίματος για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά την υπόθεση του Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, απάντησε ότι θα τον προβλημάτιζε μόνο στην περίπτωση που το κόμμα δεν είχε δείξει άμεσα αντανακλαστικά. «Μπορεί να μην γνωρίζεις κάτι, το θέμα όμως είναι αν θέλεις να το συγκαλύψεις ή αν θέλεις να το ξεριζώσεις. Εμείς δεν συγκαλύπτουμε ποτέ τίποτα», δήλωσε με νόημα.

Τον κ. Βασιλειάδη καλωσόρισε στη Λάρισα ο συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας, Βασίλης Ζωγράφος, ο οποίος ανακοίνωσε και τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών στην εκλογική περιφέρεια Λάρισας. Αυτοί είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά): Ζωή Ακριβούλη – οικονομολόγος, Άννα Βαγενά – βουλευτής και ηθοποιός, Αργύρης Γραβάνης – γεωπόνος, Μαρία Εμμανουήλ – Χατζή – εκπαιδευτικός, Γιάννης Καριπίδης – γιατρός, Βασίλης Κόκκαλης – βουλευτής και δικηγόρος, Ερμίνα Μαγαλιού – εκπαιδευτικός, Παναγιώτης Νταής – οικονομολόγος, Απόστολος Πέκας – πολιτικός μηχανικός,  Πέτρος Τσακνάκης – γεωπόνος, Ιωάννα Φουτζοπούλου, καθηγήτρια ξένων γλωσσών.

 

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.