«Βράχος» η δασκάλα του 9χρονου που πνίγηκε από πορτοκάλι – Τον επισκέπτεται καθημερινά στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Εδώ και 2,5 μήνες δίνει γενναία μάχη στην εντατική ο μικρός Άγγελος, το 9χρονο αγοράκι που πνίγηκε από πορτοκάλι σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Η κατάστασή του εδώ και 73 ημέρες παραμένει σταθερή αλλά και κρίσιμη.

Από εκείνη την ημέρα ο 9χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΛ. Δίπλα του, οι γονείς, συγγενείς αλλά και η δασκάλα του.

«Η δασκάλα του είχε πολλή αδυναμία γιατί ήταν πολύ σχολαστικός, άριστος μαθητής, άμα του έκανες συζήτηση (μιλούσε) σαν μεγάλος. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιδί. Η δασκάλα τού είχε πολλή αδυναμία. Ήταν η κακιά η στιγμή. Αλλά εμείς ελπίζουμε στον Θεό και στους γιατρούς, γιατί το παιδί είναι μικρό. Δεν απελπιζόμαστε, μέχρι τελευταία στιγμή θα ελπίζουμε» λέει συγγενής του 9χρονου παιδιού, μιλώντας στο live news.


Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.