Υπόθεση 12χρονης: Γιατί δεν προφυλακίστηκε ο 36χρονος πρώην νοσηλευτής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Ο μοναδικός από εκείνους που μπήκαν στο κάδρο των αρχών και της Δικαιοσύνης, είναι ο 36χρονος πρώην νοσηλευτής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που δεν προφυλακίστηκε για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο 36χρονος που για μία σχεδόν δεκαετία εργάζονταν στη Λάρισα και στο ΓΝΛ πριν πάρει μετάταξη στην Αθήνα ως διοικητικός στο Νοσοκομείο Μεταξά, επικαλούμενος το χρόνο σοβαρό ζήτημα υγείας που αντιμετωπίζει, παραμένει ελεύθερος καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, οπότε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος εν τω μεταξύ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι ουδέποτε πήγε σε ραντεβού. Είδε φωτογραφίες της 12χρονης, κατάλαβε ότι δεν είναι 17 ετών όπως έλεγε και αποφάσισε να μη συναντηθεί μαζί της.

Υπέρ του κατέθεσε η αδελφή του. Η υπεράσπιση του 36χρονου επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας του κατηγορουμένου.

Να σημειωθεί ότι το δρόμο της φυλακής έχουν πάρει ακόμη ο Ηλίας Μίχος, η μητέρα της 12χρονης και ο πρώτος εκ των συλλφθέντων βιαστών ο Ιωάννης Σοφιανίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.