Η μισή κυβέρνηση στην ενθρόνιση του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Ισχυρή ήταν η εκπροσώπηση τη κυβέρνησης στην ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας, κ. Γαβριήλ, το απόγευμα Σάββατο, στον ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία.

Η ενθρόνιση έγινε παρουσία 40 ιεραρχών και μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά και εκπροσώπων της Ρωμαιοκαθολικής και της Αγγλικανικής Εκκλησίας, αλλά το γεγονός που προκάλεσε την προσοχή ήταν η παρουσία σχεδόν του μισού Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Μικροπολιτικός των Νέων επισημαίνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε με τη σύζυγό του Γεωργία στον ναό γύρω στις 5.15 το απόγευμα.

Εκεί ήταν οι Ανδρέας Λοβέρδος με σύσσωμη την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, Χαράλαμπος Αθανασίου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Αργύρης Ντινόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα, οι πρώην υπουργοί Ντόρα Μπακογιάννη, Αννα Διαμαντοπούλου και Ευάγγελος Αντώναρος και ο βουλευτής Ανδρέας Ψυχάρης.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του ΣτΕ Σωτήρης Ρίζος, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντινός.

Από τους πολιτικούς που βρέθηκαν στην ενθρόνιση του κ. Γαβριήλ δεν απουσίαζε τέλος, ως εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα, ο διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου Νίκος Παππάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.