Έσωσε την ισοπαλία στο 90’ ο ΝΠΣ Βόλος, 1-1 με τον Πανσερραϊκό

Ο ΝΠΣ Βόλος παρατάχτηκε με οκτώ αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ  με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για το πρώτο ματς της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά σίγουρα η απόδοση των αναπληρωματικών του έδωσε δικαιώματα στους γηπεδούχους του Άγγελου Διγκόζη, που αγωνίζονται τρεις κατηγορίες πιο κάτω. Οι Σερραίοι κρατούσαν μέχρι το 90’ το υπέρ τους 1-0, που σημειώθηκε με γκολ του Γιανναράκη στο 70’, αλλά στο 90’  Τσαούσης για την ομάδα του Φεράντο ισοφάρισε στο τελικό 1-1.  Ασφαλώς ο ΝΠΣ Βόλος είναι το φαβορί για τη ρεβάνς στις αρχές του Δεκέμβρη στο Πανθεσσαλικό.

Στο 8’ ο Πανσερραϊκός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Από κόρνερ που εκτελέστηκε από την αριστερή πλευρά, η μπάλα πέρασε στο πίσω δοκάρι και ο Κασμερίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και από κει άουτ. Ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε τα δοκάρια στο 16’ με λόμπα του Μάντζη, που μόλις πάτησε περιοχή ξεμαρκαρίστηκε ωραία, αλλά στάθηκε άτυχος στην τελική του προσπάθεια. Στο επόμενο λεπτό ο Αργεντινός Κόντσι βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Μελίσσα, αλλά ο τερματοφύλακας τον φιλοξενουμένων απεσόβησε με σωτήρια επέμβαση το 1-0. Στο 42’ η καρφωτή κεφαλιά του Μάντζη πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο, με τους κυανέρυθρους του Φεράντο να έχουν ποσοστό κατοχής πάνω από 70% στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τις φάσεις του πρώτου, με τον Πανσερραϊκό πάντως να έχει την ουσία και στο 70’ να παίρνει το προβάδισμα. Ο Κόντσι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και με δυνατό άλμα και κεφαλιά στο αριστερό παραθυράκι του Μελίσσα ο Γιανναράκης έκανε το 1-0.

Στο 80’ ο Γιαννακίδης γλίτωσε τον Πανσερραϊκό από το 1-1, πέφτοντας σωστά στη δεξιά του γωνία μετά από αριστερό σουτ του Ατιγιάτ εκτός περιοχής. Όμως στο 90’ δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει στο δυνατό αριστερό σουτ του Τσαούση, που κέρδισε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και την έστειλε στην αριστερή γωνία με ωραίο σουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος (75’ Ζιώγας), Πτηνόπουλος (69’ Μπάρδας), Ψάλτης, Γκούρτσας, Κόντσι, Πέτρου (58’ Ουμπόσου)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας, Λύρατζης, Τσίκα, Μήτογλου, Τσαούσης, Μαξ (75’ Φεράρι), Ατιγιάτ, Κυζιρίδης (54’ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64’ Ντεντάκης), Ηλιόπουλος, Μάντζης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.