Άρχισε απευθείας αναθέσεις έργων ο Αχ. Μπέος σε φίλους του

Στο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Γιώργο Ραΐδη

Σε πολιτικό του φίλο, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Γιώργο Ραΐδη έδωσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με απευθείας ανάθεση έργο προϋπολογισμού 20.652 ευρώ.Η απευθείας ανάθεση θα δοθεί από τον Δημοτικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιού Αθλητισμού και Πολιτισμού ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.
Σύμφωνα με την εισήγηση του προέδρου του οργανισμού Γ.Βλιώρα πρόκειται για έργο του παιδικού σταθμού “ΑΡΙΩΝ” που έχει μεταφερθεί στον πρώην παιδικό σταθμό Άγιος Ανδρέας. Σύμφωνα με την εισήγηση:

Από 1/9/2014 έχει τεθεί σε λειτουργία ο παιδικός σταθμός Αρίων στη νέα διεύθυνση Ορφανοτροφείου 6 (πρώην παιδικός σταθμός Αγ. Ανδρέας). Επειδή ο αύλειος χώρος των εγκαταστάσεων έχει να χρησιμοποιηθεί αρκετά χρόνια, παρουσιάζει αρκετές φθορές που συνιστούν άμεση αποκατάσταση προς αποφυγή ατυχημάτων. Συγκεκριμένα κρίνεται αναγκαία η διάστρωση και επιπεδοποίηση της αυλής με δημιουργία κατάλληλων κλίσεων για την αποστράγγιση, το βάψιμο και συντήρηση του αυλόγυρου και των παιχνιδιών της αυλής, η μεταφορά και δημιουργία υδραυλικών εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο, η προμήθεια δαπέδου ασφαλείας 300 τμ και τοποθέτηση του.
Σε αλληλογραφία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου, με το αριθμ. Πρωτ. 7592/ΔΕ1268-18/9/2014 έγγραφό μας, και την απάντηση με το αριθμ. Πρωτ. 104850/25-9-20014 έγγραφό της, μας γνωστοποιήθηκε ότι η αρμόδια υπηρεσία αδυνατεί να ανταποκριθεί στο αίτημά μας.
Ως εκ τούτου, η πολυπλοκότητα του έργου, το σύνολο των εργασιών και η επικινδυνότητα του αύλειου χώρου καθιστούν επείγουσα και αναγκαία την άμεση και ταχεία αποκατάσταση με απ’ ευθείας ανάθεση για υλοποίηση του έργου.
Την ανάθεση για την υλοποίηση του έργου θα αναλάβει ο Ραΐδης Γεώργιος, Υπεργολάβος οικοδομών Αρτέμιδος 18 με ΑΦΜ 075299264.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.