Του πήρε το μπουφάν με απειλή μαχαιριού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ένας 30χρονος από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 30χρονος από το Μπαγκλαντές, διότι χθες, με την απειλή μαχαιριού, έκλεψε το μπουφάν ενός 78χρονου Έλληνα, τη στιγμή που βγήκε στο αυτοκίνητό του!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος αλλοδαπός, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε τον 78χρονο, την ώρα που προσπαθούσε να κλειδώσει το αυτοκίνητό του και του έκλεψε το μπουφάν, που περιείχε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το θύμα της ληστείας ενημέρωσε την Αστυνομία και, μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μπουφάν με τα κλειδιά, του 78χρονου, που ο αλλοδαπός είχε κρύψει στο πάρκο Ρ. Φεραίου, καθώς και το μαχαίρι, αλλά όχι και το κινητό που ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι το πέταξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.