Έφεση του πρώην αντιδημάρχου Γ. Κουρτίνα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Κατά καταδίκης του για τα αδέσποτα

Την επόμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε μηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του, ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου και υπεύθυνος για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων Γιάννης Κουrτίνας.
Ο πρώην αντιδήμαρχος υπέβαλε αίτημα στην Οικονομική Επιτροπή, που εγκρίθηκε, να ανατεθεί στις δικηγόρους του ∆ήµου Βόλου, η νοµική στήριξή του κατά την εκδίκαση της ως ποινικής υπόθεσης και της έφεσης που κατέθεσε, στο Τριµελές Πληµµελειοδικείο Βόλου.
Για την υποστήριξη της έφεσης του πρώην αντιδημάρχου υπήρξε θετική γνωμοδότηση νομικής συμβούλου του Δήμου, ενώ ο Γ. Κουτίνας στην αίτησή του υποστηρίζει ότι δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκηµα και οι σε βάρος του κατηγορίες είναι αβάσιµες.
Το θέμα ήρθε προς συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την περασμένη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.