«Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη στάση του κ. Σκοτινιώτη»

Από το γραφείο τύπου του κ. Αχιλλέα Μπέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την ώρα που η νέα Δημοτική Αρχή της πόλης μας προσπαθεί να αμβλύνει, έστω, τις καταστροφικές επιπτώσεις από το τεράστιο σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ και δίνει μάχες σε όλα τα επίπεδα, βρίσκεται αντιμέτωπη και με τοπικούς παράγοντες, από τους οποίους κανείς θα ανέμενε μια άλλη, υπεύθυνη και σοβαρή, στάση.
Ετσι με λύπη καταγράφουμε τη στάση του απελθόντος Δημάρχου, Πάνου Σκοτινιώτη, που αρνήθηκε να αποδεχθεί το αίτημα που του υπεβλήθη για έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ (που λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών μόνο αυτός μπορούσε να κάνει) προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να κινηθούν οι διαδικασίες και να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση όποιου αιφνιδιασμού ενδεχομένως να επιχειρήσει η ΕΡΓΗΛ! (και ο νοών νοείτω…)

Ειλικρινώς αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους αυτής της εχθρικής προς την πόλη και τους πολίτες συμπεριφοράς και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οφείλεται στη μεγάλη πικρία του κ. Σκοτινιώτη από την εκλογική του συντριβή και όχι σε κάποιο άλλο λόγο.

Ας αντιληφθούν όλοι αυτοί που με τέτοιες ενέργειες νομίζουν ότι εκδικούνται τον Αχιλλέα Μπέο και τους συνεργάτες του, ως υπαίτιους που απώλεσαν τα προνόμια της εξουσίας, ότι το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να βλάπτουν τα συμφέροντα των Βολιωτών και να δικαιώνουν καθημερινά την επιλογή αποδοκιμασίας στο πρόσωπό τους από τους πολίτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.