Αθλητικό camp γνωριμίας με τον στίβο από την ΚΝΕ

Στο πλαίσιο πολύμορφων δραστηριοτήτων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, η Κομμουνιστική Νεολαία διοργανώνει ενόψει του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Ρήγα Φεραίου, αθλητικό camp γνωριμίας με τα αθλήματα του στίβου στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της ΚΝΕ, Αποστόλος Στεργιόπουλος και Θωμά Γεωργάκης, ανέφεραν ότι η πρωτοβουλία αυτή, εντάσσεται σε μια πολύμορφη δραστηριότητα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, παρέμβασης, γύρω από το δικαίωμα της νεολαίας στην άθληση και στη φυσική αγωγή, ενώ θα αντίστοιχη εκδήλωση (ομιλία για την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού) στις 13 Σεπτεμβρίου στο χώρο του φεστιβάλ.

Όπως ανέφερε ο Απ. Στεργιόπουλος, η ΚΝΕ έχει έρθει σε συνεννόηση με γυμναστές, οι οποίοι θα δείξουν αθλήματα στίβου στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο καμπ, ώστε στη συνέχεια και τα ίδια να αθληθούν, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός.

Τόσο ο Απ. Στεργιόπουλος, όσο κα ο Θ. Γεωργάκης, επεσήμαναν ότι οι δραστηριότητες αυτές έχουν στόχο να αναδείξουν τη σημασία και την αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητας ου συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και ποιότητας ζωής, που καλλιεργεί αγωνιστικές συλλογικές αξίες.

Παράλληλα όπως τονίστηκε, μέσα από το αθλητικό camp η ΚΝΕ θέλει να συμβάλει ώστε να διαμορφωθεί μέσα στη νεολαία, στο λαό, στους μαζικούς φορείς, ρεύμα διεκδίκησης για το δικαίωμα στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό μέσα σ το σχολείο, στο σωματείο και τη γειτονιά.

Η ΚΝΕ καλεί όλη τη νεολαία (παιδιά, μαθητές, φοιτητές, νέους επαγγελματίες) να συμμετάσχει μαζικά στις δραστηριότητες του αθλητικού camp καθώς και στις εκδηλώσεις του 40ουΦεστιβάλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.