Αθρόα η συμμετοχή των μελών της ΝΔ στις εκλογές στη ΝΔ

Αθρόα είναι η συμμετοχή των Νεοδημοκρατών στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο), μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε) και αντιπροσώπων (Συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο.

Από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεκάδες μέλη της γαλάζιας παράταξης συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία προκειμένου να ψηφίσουν εκείνους που θεωρούν καταλληλότερους και ικανότερους για να την ενδυνάμωση του κόμματος.

Ο κύριος όγκος των υποψηφίων αλλά και των ψηφοφόρων είναι στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, όπου στήθηκαν για ακόμη μια φορά τα γνωστά «πηγαδάκια» μεταξύ ομάδων, φίλων και γνωστών, ενώ οι υποψήφιοι με τα επιχειρήματά τους ζητούσαν την ψήφο του κόσμου.

Παράλληλα με την εκλογική διαδικασία, εκλογές διενεργούνται και για την ανάδειξη υποψηφίων για τη ΟΝΝΕΔ και σύμφωνα με πληροφορίες κατά την εξέλιξη της διαδικασίας προκλήθηκαν αψιμαχίες μεταξύ αντιπάλων στρατοπέδων.

Οι κάλπες κλείνουν στις 7.00 το απόγευμα οπότε θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων για να προκύψεις ποιοι θα είναι οι «εκλεκτοί» του εκλογικού σώματος για τη θέση του προέδρου και μελών της ΔΗΜΤΟ, καθώς και των συνέδρων για το επικείμενο συνέδριο της Ν.Δ.
ΝΔ ΕΚΛΟΓΕΣ1ΝΔ ΚΑΛΠΕΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.