Αλληλεγγύη και ιατροφαρμακευτικό υλικό για την Παλαιστίνη

Μαζική και δυναμική ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ μαζί με τον Δημοκρατικό σύλλογο γυναικών Μαγνησίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενάντια στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ κατά των Παλαιστινιακού λαού στην περιοχή της Γάζας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλά εργατικά σωματεία, βασικός ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας Μ. Παπαρήγας Κώστας Στεργίου και μετά το τέλος της ομιλίας προβλήθηκε η ταινία «Βαλς με τον Μπασίρ».

Ο Κώστας Στεργίου στην ομιλία του τόνισε ότι οι συγκλονιστικές εικόνες που έρχονται δείχνουν τη φρίκη με πολλά από τα θύματα να είναι μικρά παιδιά και βρέφη. Πολυκατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία, καταφύγια για τον άμαχο πληθυσμό, υπηρεσίες και βασικές υποδομές για την επιβίωση του παλαιστινιακού λαού καταστρέφονται. Οι ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα και νερό είναι τεράστιες.

«Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η σφαγή του λαού της Παλαιστίνης. Να σταματήσουν οι δολοφονικές επιχειρήσεις του Ισραήλ από ξηρά, αέρα και θάλασσα. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για να αποκτήσει πατρίδα. Αυτό το έγκλημα αφορά και το δικό μας λαό. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, την οργάνωση της αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, αλλά και τον αγώνα για την απεμπλοκή από τις συμφωνίες με το κράτος – δολοφόνο», τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.