Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων από τις εκλογές στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας και η νέα Διοίκηση που προκύπτει αποτελείται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 40%.
Τα 11 μέλη της Διοίκησης της ΟΕΒΕΜ και οι έξι αντιπρόσωποι στη ΓΣΒΕΕ, εξελέγησαν από το Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο, ενώ το έτερο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας δεν εκλέγει κανένα μέλος στη νέα Διοίκηση.
Ο γραμματέας του Σύνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μεταλλου Ν.Μαγνησίας Τρύφωνας Πλαστάρας, ήρθε πρώτος σε ψήφους.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών για το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ εκλέγονται οι Τρύφων Πλαστάρας, Νικ. Τσίρος, Ευάγγ. Γαλίτσας, Τρ. Κόγιας, Δωροθέα Καναβιτσά, Ιωάν. Γρηγορίου, Γεώργ, Κάλλιος, Αχ,. Πιλάτος, Ιωάν. Φόβος, Βασ. Τόπας και Γεώργ. Γκάλιος.
Τέλος, αντιπρόσωποι στη ΓΣΒΕΕ εκλέγονται οι Νικ. Αγγελέτος, Κων., Πελεκούδας, Τρ. Πλαστάρας, Βασ. Τόπας, Νίκος Τσίρος και Δωροθέα Καναβιτσά.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.