Ανοιχτή σε λύση για τα «δόντια» δηλώνει η Προϊσταμένη της Αρχαιολογίας

Ανοιχτή σε οποιαδήποτε συζήτηση αλλά και σωστή λύση προταθεί απ΄τους αρμόδιους φορείς δηλώνει η Προϊσταμένη της ΙΓ Εφορείας Κλασικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων κα Αργυρούλα Δουλγέρη -Ιντζεσίλογλου, αρχαιολόγος, αναφορικά με το θέμα της μετατόπισης των πεσσών απ΄την οδό Αθηνών στο ύψος των Αλυκών, γνωστά και ως «δόντια».
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», για το σημείο όπου έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα, θα πρέπει καταρχήν να γίνει μια ειδική σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφέρεις, του Δ. Βόλου, της Αρχαιολογίας, του ΤΕΕ κ.α. ώστε να προταθούν όλες οι ενδεικνυόμενες λύσεις και προτάσεις, οι οποίες θα επιλύουν το πρόβλημα το οποίο υπάρχει, αλλά και δε θα δημιουργεί παράλληλα πρόβλημα, στη διάσωση του αρχαιολογικού μνημείου.
Για τα ευρήματα στον Περιφερειακό
Η ίδια δηλώνει παράλληλα, σε ότι αφορά στην ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων που είχαν εντοπιστεί στον Περιφερειακό δρόμο προ μιας δεκαετίας και παραμένουν «θαμμένα», ότι για την οποιαδήποτε ανάδειξη, απαιτείται χρηματοδότηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.