Αποχωρούν τέσσερα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Συνεχίζεται η αποχώρηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, αυτή τη φορά με παραίτηση τεσσάρων μελών της Νεολαίας, δύο της Οργάνωσης Μελών πόλης και άλλους της ΟΜ του Πανεπιστημίου.
Πρόκειται για τους Παναγιώτη Θεοδοσιάδη (ΟΜ Πολυτεχνείου), Φαίδρα Στεφανίδου (ΟΜ πόλης), Φώτη Χατζηαντωνίου (ΟΜ Θόλου) και Βασίλη Ψαθά (ΟΜ πόλης), που σε κοινή δήλωσή τους αναφέρουν ότι «ως φοιτητές, μαθητές και άνεργοι νέοι, αποχωρούμε βαδίζοντας προς μια κατεύθυνση κατά των μνημονίων και των ευρωπαϊκών ηγεμονιών που τα επιβάλλουν και καλούμε οποίο νέα ή νέο θέλει να αγωνιστεί μαζί μας προς αυτή τη κατεύθυνση».

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι τέσσερις νεολαίοι τονίζουν ότι η πολιτική και η μνημονιακή υποταγή της κυβέρνησης με μέτρα, σε καμία των περιπτώσεων δε συνάδουν με τις υποσχέσεις και το προγράμμα που υποτίθεται θα πραγματοποιούνταν μετά την εκλογή στις 25 Γενάρη και το τρανταχτό ΟΧΙ του ελληνικού λαού.

Όπως αναφέρουν, τα νέα μέτρα εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία και την βυθίσουν ακόμα περισσότερο στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική και αξιακή κρίση. «Γι’ αυτό, κάθε μνημονιακή υποταγή των μελών προς την ηγεσία, που αποφασίζει για εκλογές πριν το έκτακτο συνέδριο, καθαιρείται από τα ιδεολόγηματά μας και μας βρίσκει αντιμέτωπους στην αντιμνημονιακή πάλη, που οξύνεται, με τα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, με τον διάχυτο ευρωπαϊσμό που απέτρεπε την ανάλυση της οργάνωσης από την προσέγγιση της πραγματικότητας, διαγράφοντας ή παραποιώντας έννοιες όπως ο ιμπεριαλισμός, η εξάρτηση, η δομή της ΕΕ,του ΔΝΤ και της ανάλυσης για τη δομή της Ευρωζώνης», αναφέρεται στην κοινή δήλωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.