To Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Παρκ και ώρα 7 το απόγευμα, παρουσία των μελών του, των φίλων του και φορέων της περιοχής μας.
Όπως τονίζεται, «έχει καθιερωθεί, κάθε χρόνο στην πρώτη αυτή εκδήλωση του έτους, το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου, που φέτος συμπληρώνει 96 χρόνια ζωής (1920-2016) τιμά γυναίκες-προσωπικότητες της κοινωνικής ζωής του Βόλου ή της ευρύτερης περιοχής μας, που διακρίθηκαν για το έργο τους και συνέβαλαν άμεσα ή έμμεσα στην πρόοδο του τόπου μας ή στην ανακούφιση συνανθρώπων μας.
Με αυτό το πνεύμα, στη φετινή γιορταστική εκδήλωση, το Λύκειο θα τιμήσει συμβολικά μια προσωπικότητα του εθελοντισμού από το γυναικείο χώρο της πόλης μας, σε ένδειξη σεβασμού στο πολύτιμο έργο της, που είναι στηριγμένο στην αλληλεγγύη και την αναζήτηση εναλλακτικών κοινωνικών σχέσεων. Πρόκειται για την Aγγελική Ιωαννίτη, εθελόντρια και συντονίστρια της οργάνωσης «Κουζίνα Αλληλεγγύης», που μέσα από την καθημερινή της δράση και τον αγώνα της δίνει ένα ηχηρό παράδειγμα ανθρωπιάς και αγάπης προς το συνάνθρωπο.
Αφιέρωμα στην… «ψυχή» της «Κουζίνας Αλληλεγγύης»
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































