Αχ. Μπέος: «Συγνώμη από τους κοπρίτες που δεν έκανα διαβούλευση για να καθαρίσουμε τη χωματερή» (video)

ΧΩΜΑΤΕΡΗΣε νέα επιχείρηση καθαρισμού τους περιοχές έξω και απέναντι από το Πανθεσσαλικό στάδιο Ν. Ιωνίας προχώρησε σήμερα η Δημοτική Αρχή Βόλου, που επιπλέον καθάρισε έναν χώρο ακριβώς απέναντι από το στάδιο, όπου υπήρχαν σακούλες με σκουπίδια (κυρίως από το κούρεμα του γκαζόν του σταδίου και κλάδεμα φυτών), που χρονολογούνταν εδώ και χρόνια.

Ήταν η δεύτερη επιχείρηση, μετά την Πλατεία Ελευθερίας την περασμένη Παρασκευή και έλαβαν μέρος, ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, που έπιασαν σκούπες και φαράσια, σακούλες σκουπιδιών και, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Καθαριότητας, έπιασαν δουλειά, ενώ ο δήμαρχος δήλωσε ότι οι εκστρατείες καθαριότητας θα συνεχιστούν, όπου υπάρχει ανάγκη.

Σε δηλώσεις του, μετά τον καθαρισμό ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε συγνώμη «που δεν κάναμε διαβούλευση με όλους αυτούς τους πολιτικούς κοπρίτες που οδήγησαν την πόλη σε αυτό το χάλι και εδώ στο κέντρο της πόλης και απέναντι από το Πανθεσσαλικό υπάρχει ολόκληρη χωματερή», Όπως ανέφερε, πήραμε την πρωτοβουλία μόνοι μας να προσφέρουμε ότι μπορούμε στον αγώνα που κάνουμε να καθαρίσουμε την πόλη και να προσφέρουμε κάτι καλύτερο.

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα συνεχίσουν κάτω αυτές τις συνθήκες να δουλεύουν και να προσπαθούν, όπως έδωσαν το λόγο τους στον κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο σε αυτή την πόλη. «Καθημερινά αυτοί θα λένε κι εμείς θα απαντάμε με έργα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη διάρκεια της καθαριότητας, πολίτες που περνούσαν με τα αυτοκίνητά τους επιδοκίμαζαν την ενέργεια του δημάρχου και ο ίδιος δήλωσε ότι ζητά τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, για να μη ρυπαίνουν την πόλη και να μην πετούν τα σκουπίδια στους στο δρόμο και σε κοινόχρηστους χώρους.

«Εξάλλου αυτό είναι το σύνθημα «Αγαπώ την πόλη – Συμμετέχω» να αλλάξουμε την πόλη. Μας αξίζει κάτι καλύτερο», τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.