Αύριο το μεσημέρι η συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ

Με 49 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο Τρίτη στις 12.30 το μεσημέρι το Δ.Σ. ΔΕΥΑΜΒ, σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης και στην οποία αναγράφεται η επίμαχη σημείωση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το μέλος της μείζονος μειοψηφίας Κώστα Γαργάλα και την πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθεί Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΔΕΥΑΜΒ και ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου για την «σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης των περιοχών Βελεστίνου, Χλόης και μελλοντικά του Αγ. Γεωργίου και Αερινού του Δήμου Ρήγα Φεραίου, οι οποίες υπάγονται στην τοπική αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΡΦ, με τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) της ΔΕΥΑΜΒ» και να οριστούν μέλη Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί αναστολή διακοπής υδροδότησης (μετά από ληξιπρόθεσμες οφειλές) σε μακροχρόνια ανέργους, πολύτεκνους και τρίτεκνους βάσει προϋποθέσεων.

Επίσης, αναμένεται να ληφθεί απόφαση επί της ένστασης και έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την «Παραγωγή, Διαχείριση και Επίδοση Λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ », προϋπολογισμού 177.440,76 €, πλέον ΦΠΑ και να εγκριθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και ο καθορισμός των όρων διενέργειας δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Υδρομέτρων», προϋπολογισμού 79.984 € πλέον ΦΠΑ.

Στο τέλος της ημερήσιας διάταξης η οποία έχει αναρτηθεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΜΒ υπάρχει σημείωση στην οποία αναφέρονται τα εξής «Όσα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επιθυμούν να λάβουν γνώση του περιεχομένου των εισηγήσεων των προς συζήτηση θεμάτων, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στη Γραμματεία του Δ.Σ. (όροφος 3ος από ώρα 10.00 π.μ.-12.00 μ.), για οποιαδήποτε ενημέρωση. Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται και διώκεται ποινικώς οιαδήποτε διαρροή, δημοσίευση ή κατοχή υπό τρίτων, μη μελών του Δ.Σ., εγγράφων που εμπεριέχονται στις εισηγήσεις χωρίς προηγούμενη συναίνεση της Υπηρεσίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.