Βολιώτης παραλίγο θύμα «υπαλλήλου του ΕΦΕΤ»

Παραλίγο θύμα «υπαλλήλου του ΕΦΕΤ» να πέσει ένας 36χρονος ιδιοκτήτης οβελιστηρίου στο Βόλο, ωστόσο η προνοητικότητά του να ρωτήσει στη Διεύθυνση Υγείας αν υπάρχει πρόστιμο σε βάρος του τον έσωσε.

Στον καταστηματάρχη τηλεφώνησε άγνωστος από το κινητό του τηλέφωνο και του είπε ότι είναι υπάλληλος του ΕΦΕΤ, ζητώντας του να καταβάλει σε τράπεζα ποσό 300 € για παράβαση και προκειμένου να γλιτώσει μεγαλύτερο πρόστιμο.

Ο καταστηματάρχης πήγε στη Διεύθυνση Υγείας, για να ρωτήσει αν εκκρεμεί πρόστιμο σε βάρος του, η απάντηση ήταν αρνητική και του ζητήθηκε να συμπληρώσει ένα έντυπο, που πήγε στην Εισαγγελία, που με τη σειρά της ζήτησε να γίνει προανάκριση, την οποία ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Ο δε Βολιώτης, διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρχε παράβαση σε βάρος του δεν κατέθεσε το ποσό των 300 € που του ζήτησε ο “υπάλληλος”.

Με βάση το κινητό τηλέφωνο, ο δράστης εντοπίστηκε και είναι 56χρονών από την Αθήνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τρεις ανάλογες περιπτώσεις Πανελλαδικά, ενώ η υπόθεση με τον Βολιώτη έγινε τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο δεν συγκαταλέγεται στους δράστες που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα με την ίδια κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.