Δεν τίθεται θέμα ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΜΒ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη ο γενικός διευθυντής κ. Οικονομίδης

Με τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΜΒ κ. Οικονομίδη συναντήθηκε σήμερα η βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ζήτησε να ενημερωθεί για το σοβαρό ζήτημα της λειψυδρίας που βιώνει –ειδικά αυτό το καλοκαίρι- το πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου.

Η κ. Χρυσοβελώνη διαπιστώνει ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οξύ πρόβλημα σημειώνοντας ότι και οι καταναλωτές θα πρέπει με τη στάση τους κάνοντας οικονομία, χωρίς αλόγιστη σπατάλη, να συνδράμουν ώστε να κυλήσει το υπόλοιπο θερινό διάστημα χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης με ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

Επίσης η κ. Χρυσοβελώνη ζήτησε να ενημερωθεί για το ζήτημα τυχόν ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΜΒ, κάτι που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα, υπογραμμίζοντας την αντίθεσή της σε μία τέτοια προοπτική. Όπως της αναφέρθηκε από τον κ. Οικονομίδη, τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται.

Τέλος ενημερώθηκε για θέματα του προσωπικού και εξέφρασε την ανησυχία της και τον προβληματισμό της σε μία προοπτική απολύσεων –με αφορμή την αξιολόγηση των υπαλλήλων- υπογραμμίζοντας και εδώ την αντίθεσή της. Σημειώνεται ότι ήδη στη Βουλή οι παρεμβάσεις της βουλευτού για το θέμα του τρόπου αξιολόγησης – ειδικά με την περίφημη ποσόστωση- είναι αρκετές και έχει ζητηθεί να σταματήσει όλη αυτή η διαδικασία ως παράνομη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.