ΔΕΥΑΜΒ: Οριακά τα έσοδα, δεν είναι εφικτές μειώσεις

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής Δ. Οικονομίδης

Τα έσοδα της ΔΕΥΑΜΒ είναι συγκεκριμένα και οριακά και δεν μπορούν εύκολα να γίνουν μειώσεις σε τιμές τιμολογίων δήλωσε μιλώντας στο «ράδιο-ΈΝΑ 102,5» ο κ. Δημήτρης Οικονομίδης Γενικός Διευθυντής της Επιχείρησης, με αφορμή την πρόσφατη πρόταση της δημοτικής αρχής για μείωση των τιμολογίων ύδρευσης.
Όπως διευκρίνισε, θα μπορούσε να ισχύσει κάτι τέτοιο, μόνο αν για παράδειγμα, αυξάνονται σε κάποιες κατηγορίες συμπολιτών το κόστος και μειώνοντας σε κάποιες ευάλωτες ομάδες.
Όπως τόνισε, «δεν ξέρω πώς ακριβώς το έχει σκεφτεί και δει ο πρόεδρος της Επιχείρησης, για μένα συνολικά όμως και όχι αν μπορούν να υπάρχουν κάποια κοινωνικά τιμολόγια πιο διευρυμένα ή κάτι άλλο, τα έσοδα της Επιχείρησης, είναι πολύ οριακά σε σχέση με τις υποχρεώσεις της και η προσωπική μου άποψη είναι ότι δύσκολα μπορούν να γίνουν περαιτέρω μειώσεις. Μπορεί όμως αυτά τα έσοδα να μειωθούν από κάποια κοινωνική ομάδα που έχει κάποιο πρόβλημα και να αυξηθούν από άλλες ομάδες. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το δούμε σε μια συγκεκριμένη βάση»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.